Vè CICLE DE CONCERTS DE PERATALLADA

Música de cambra interpretada per joves talents, a l’abast de tothom i en un marc incomparable: l’Església de Sant Esteve de Peratallada, el poble medieval del municipi de Forallac.

Juliol 2019

Església de Sant Esteve de Peratallada

Viola Concerts, apostem per acostar la música de cambra de qualitat al màxim de persones possibles. Oferim la possibilitat de que pogueu gaudir d’un concert exquisit cada dissabte de juliol, a un entorn ple d’encant i una bellesa immillorable com és el poble de Peratallada i encara més: a  l’Església romànica de Sant Esteve.

Els concerts van a càrrec de joves formacions de música de cambra. Donant la possibilitat a que molts músics extraordinàris siguin caps de cartell, doncs en el cicle només hi actuen joves de 17 a 29 anys.

Cada concert té un aforament màxim de 180 persones, amb una duració de 1 hora i descans per poder fer un refrigeri amb la col·laboració de Sidreria Mooma: cosa que farà que els concerts siguin únics i exclusius.

Reserva la teva entrada a violaconcerts@gmail.com, comprant-la a l’Oficina de Turisme de Peratallada o al mateix dia del concert a taquilla.  

 

Entrades Anticipades: 5 euros.

Entrades Taquilla: 7 euros.

 

Vè Cicle de Concerts de Peratallada, 2019.

El Trio Capmany neix de les inquietuds de tres joves músics gironins de fer música clàssica de qualitat i poder apropar-la al públic més ampli possible. El fet d’haver compartit estudis i carrera musical des dels seus inicis els dota de la complicitat i confiança necessàries per a seguir repensant el repertori per a trio de canyes de la manera més intensa i gratificant possible.

Duo Kaeli està format per dues noies, estudiants i finalment amigues que creen una connexió especial sobre l’escenari, a més d’una complicitat única. Sorgeix de les ganes d’explorar les possibilitats sonores que neixen de la combinació de dos instruments amb qualitats tímbriques molt especials.

Limnos Quartet ens proposa un recorregut a través diferents èpoques i estils per ensenyar-nos tot allò que la formació de quartet de saxos ens pot oferir. Podrem escoltar peces escrites per a aquesta formació saxofonista, i també d’altres originalment escrites per orgue i quartet de corda adaptades.