ESPECTACLES

DE MÚSICA CLÀSSICA

TRIO ARETÉ

FOC & CLÀSSIC

6 d’agost a Peratallada

23h a la Plaça del Castell

Festa Major de Peratallada

El Trio Areté estrena el seu espectacle, Foc&Clàssic; amb la col·laboració de The musical fire kult. Aquest grup creatiu treballa donant forma al foc a través de la música, convertint les flames en font d’inspiració. La idea neix d’un experiment de Henrick Rubens, a partir del qual, amb una combinació de tubs metàl·lics amb centenars de petits forats i connectats als instruments, s’originen flames que mai són iguals i que canvien segons ho fa la música que sona.

Fins ara, The musical fire kult s’ha dedicat a la música contemporània i el Trio Areté a la música clàssica, per tant, aquest espectacle músic-visual va més enllà dels concerts de música de cambra que tots coneixem, és totalment innovador.

Amb repertori de totes èpoques i estils, narracions i moviments escènics, el Trio Areté conduirà a l’espectador a través de la història del foc, experimentant amb tots els sentits. Els tres músics jugaran amb el foc i els seus instruments de corda, creant flames de diferents intensitats i formes.

És un espectacle ideal per interpretar en espais oberts de qualsevol tipus i durant el vespre o nit. Per això, l’estiu es presenta com l’època més adequada. El Trio Areté té previst representar el seu espectacle Foc&Clàssic aquest estiu 2017 a la inauguració de la Festa Major del pintoresc poble de Peratallada (Baix Empordà).

VOLS PARTICIPAR AMB NOSALTRES?

Et donem la possibilitat de presentar-nos les teves propostes, inquietuds i idees per compartir projecte. Escriu-nos i en parlem plegats.