Quartet The Altist

Quartet de violes

Facebook

Tres dels membres del quartet vam ser alumnes del quart; ell té la culpa que hàgim esdevingut altistes i que avui siguem aquí. Després d'estudiar junts al Conservatori Isaac Albéniz de Girona, Laura Bosch, Oriol Illa i Nina Sunyer vam anar a fer el Grau Superior a Barcelona, on anteriorment també havia estudiat Joan Fèlix i ara, set anys després d'haver acabat a Girona i cadascú haver adquirit experiència professional pel seu compte, ens hem retrobat per constituïr aquest quartet de violes,amb ganes de tocar junts, explorar nou repertori i exprimir les possibilitats d'aquesta formació tan poc corrent.
Esperem que gaudeixin tant com nosaltres ho hem fet preparant les peces que els oferim.

CONEIX ALS COMPONENTS DEL GRUP Quartet The Altist

Joan Fèlix

Viola

És professor al Conservatori de Girona i primer viola de la GIOrquestra i l'Orquestra de Girona. Membre de l'ONCA, col·labora amb l'OSV i l'OBC i forma part de diversos grups de cambra.centuries, buelectronic typesetting, remainily unchanged.

Nina Sunyer

Viola

Treballa a l’orquesta d’Aquisgrà mentre acaba els seus estudis de màster a Colònia, alhora que comença a interessar-se i iniciar-se en el món de la música antiga.

Laura Bosch

Viola

Finalitzats els estudis a l'ESMUC, és membre de la GIOrquestra i col•laboradora habitual de l'OSV. Combina la seva carrera de música clàssica amb altres estils com la música moderna, el jazz o els musicals.

Oriol Illa

Viola

És profesor a l’escola de música Tutti de la Bisbal d’Empordà, soci fundador de Viola Concerts S.L. i forma part de diferents agrupacions de música de cambra.