ENTUSIASME

Ho agafem com un repte on els valors de l’entusiasme queden reflectits de moltes formes: desde la il·lusió del projecte, el risc que comporta i l’esforç que hi posem, volem transmetre l’emprenadoria com un valor. Es a través d’aquest missatge, que volem generar oportunitats a joves talents que comparteixin el fil conductor de la nostre essència. Esforç, sacrifici, constància i intel·ligència.

Esforç: Dedicar el 100% de l’energia a intentar assolir els nostres reptes.

Sacrifici: Sobreposar el desig d’arribar a l’objectiu marcat, davant les oportunitats fàcils que a vegades se’ns presenten.

Constància: És en els moments de dubtes, quan l’esforç i el sacrifici no són suficients, que no només no defallim… INSISTIM.

Intel·ligència: Que és la que fa possible, que amb esforç, sacrifici i constància assolim els objectius.

PAUSA

Viola Concerts recomana introduir la pausa com un dels elements més importants en la preparació per l’assoliment de projectes. En el fons la pausa és silenci, és pensar, és equilibri, és control, és serenitat i et dona les pautes per gestionar amb seguretat el ritme perdut.

Silenci: Coneixement del cos i de la ment.

Pensar: Buscar solucions a tota classe d’imprevistos

Equilibri: És l’estabilitat de la balança emocional.

Control: Dominar tota clàsse d’impulsos

Serenitat:Domini del cos i de la ment per prendre desicions encertades.

En resum, és creure en un mateix, deixar-se aconsellar, treballar en equip i al final la suma de tots aquests factors faran possible que l’objectiu buscat, es faci realitat.

ORIOL ILLA

Director de Viola Concerts, amb 27 anys acaba la carrera de música en l’especialitat d’interpretació de la viola al Conservatori de música del Liceu de Barcelona. Dos anys abans, crea l’empresa Viola Concerts i organitza el primer cicle de concerts de música clàssica de Peratallada al pati interior del Castell Medieval, amb joves formacions de música de cambra. En el 2017 es fa tercera edició i se n’esperen moltes més.

Forma part de tres formacions de música de cambra, Quartet The Altist (quartet de violes), Trio Areté (trio de corda) i un Duo (viola i guitarra). La raó de ser de Viola Concerts, és donar a conèixer la música clàssica, aprofundir en l’excel·lència, obrir portes a joves talents i posar tots els esforços en fer-ho possible.