ENTUSIASME

Ho agafem com un repte on els valors de l’entusiasme queden reflectits de moltes formes: desde la il·lusió del projecte, el risc que comporta i l’esforç que hi posem, volem transmetre l’emprenadoria com un valor.
Es a través d’aquest missatge, que volem generar oportunitats a joves talents que comparteixin el fil conductor de la nostre essència. Esforç, sacrifici, constància i intel·ligència.

Esforç: Dedicar-nos plenament amb energia i així assolir les nostres metes. 


Sacrifici: Sobreposar el desig d’arribar a l’objectiu marcat, davant les oportunitats fàcils que a vegades se’ns presenten.


Constància: És la dedicació en els moments de dubtes quan l’esforç i el sacrifici no són suficients, no defallim: INSISTIM.


Intel·ligència: Que fusionat amb l’esforç, el sacrifici i la constància fa que finalment assolim els nostres  objectius.

PAUSA

A Viola Concerts introduim la pausa com un dels elements més importants en la preparació per l’assoliment de projectes. En el fons la pausa és silenci, és pensar, és equilibri, és control, és serenitat i et dona les pautes per gestionar amb seguretat el ritme perdut.

Silenci: Coneixement del cos i de la ment.

Pensar: Buscar solucions a tota classe d’imprevistos.

Equilibri: És l’estabilitat de la balança emocional.

Control: Dominar tota clàsse d’impulsos.

Serenitat:Domini del cos i de la ment per prendre desicions encertades.

En resum, és creure en un mateix, deixar-se aconsellar, treballar en equip i al final, sumant tots aquests factors, farem possible que l’objectiu buscat es faci realitat.

ORIOL
ILLA

Director de Viola Concerts, amb 27 anys acaba la carrera de música en l’especialitat d’interpretació de la viola al Conservatori de música del Liceu de Barcelona. Dos anys abans, crea l’empresa Viola Concerts i organitza el primer cicle de concerts de música clàssica de Peratallada al pati interior del Castell Medieval, amb joves formacions de música de cambra. Per l’any 2019 us convida a celebrar la cinquena edició del Cicle de Concerts de Peratallada.

Forma part de tres formacions de música de cambra, Quartet The Altist (quartet de violes), Trio Areté (trio de corda) i un Duo (viola i guitarra). La raó de ser de Viola Concerts, és donar a conèixer la música clàssica, aprofundir en l’excel·lència, obrir portes a joves talents i posar tots els esforços en fer-ho possible.